Nyheter

Påmeldte leirarrangører

NYHET! I dette kartet kan du se når og hvor det skal være Agenda-leir sommeren 2021. Kartet oppdateres fortløpende etter hvert som påmeldingene strømmer inn. Her er listen over alle som har meldt seg som arrangør av Agenda-leir. Hønefoss SpeidergruppeNes-Årnes SpeidergruppeFredrikstad Krets1. Heistad speidergruppeRandaberg Speidergruppe / VesterlenKragerø speidergruppeHordalandTrøndelag1. tyristrand speidergruppeBorg SpeidergruppeNedre Eiker FA, Vestmarka krets5. … Continue reading Påmeldte leirarrangører

Agniki roverlag er klare for nasjonal roverleir i sommer. Er du?

De fleste av roverne fra Agniki roverlag har gjort som et par hundre andre rover: De har meldt seg på Agendas roverleir til sommeren: Slagplan.På rover-rommet i et speiderhus i Molde sitter noen rovere fra Agniki roverlag og lurer på hva de kan gjøre av speideraktiviteter det kommende året. Roverlaget til Moldespeiderne har i overkant … Continue reading Agniki roverlag er klare for nasjonal roverleir i sommer. Er du?

Forhåndsoppgaven er ute: Lag et Fixzet!

Forhåndsoppgaven til Agenda er både praktisk og bærekraftig. Med reparasjonssettet Fixzet er patruljen klar til å fikse små og store utfordringer. I hele vinter har Agendas programetat jobbet på spreng med å lage gode aktiviteter til landsleiren i sommer. Nå har den første forhåndsoppgaven klar! Alltid beredt med Fixzet! En speider er alltid beredt. Hvis … Continue reading Forhåndsoppgaven er ute: Lag et Fixzet!

– Nesten en selvfølge å være med på Agenda-leiren.

«Korona-usikkerhet» ga mange avlyste leire i år. Hønefoss speidergruppe er mer klar enn noen gang for landsleir i 2021. Allerede er det registrert 40 underleirarrangører. En av dem er Hønefoss speidergruppe. – Jeg gleder meg masse til alle de gode oppleggende som kommer til å komme. Det at vi faktisk får en landsleir neste år … Continue reading – Nesten en selvfølge å være med på Agenda-leiren.

Hurra! Nå er både leirsted og datoer satt for Agendas roverlandsleir

Visste du at det blir en helt egen roverlandsleir i 2021? Det blir gøy! Nå er både datoene og leirstedet for Agendas roverlandsleir satt.  Prosjektledelsen for Agendas roverlandsleir synes at 2020 har vært et litt dølt år, og mest sannsynlig er flere rovere er helt enige med dem i akkurat det.  – Derfor arrangerer vi … Continue reading Hurra! Nå er både leirsted og datoer satt for Agendas roverlandsleir

– Bli med å gi innspill til Agenda 2021. Programverksted på nett!

Denne artikkelen ble publisert 12. mars 2020, før det ble besluttet å ikke arrangere landsleir i Indre Østfold kommune. Les denne artikkelen med oppdatert informasjon! Velkommen til programverksted!  Programetaten for Agenda 2021 inviterer til et verksted hvor vi skal jobbe med å finne de beste idéene til programmet for landsleiren. Vi inviterer DEG til å … Continue reading – Bli med å gi innspill til Agenda 2021. Programverksted på nett!