Nyheter

Felles avslutning på Agendasommeren. Bli med!

Lørdag, 14.august kl. 1930, er det klart for felles digitalt avslutningsleirbål. Leirbålet sendes fra idylliske Tredalen leirsted, på Hvaler. Det blir mimring, kåring av vinnere av konkurransene våre, leirsang, god stemning og mye moro. Hiv på deg skjerfene (jepp - både speider- og agendaskjerfet!), speiderskjorta og ditt største smil! Kanskje også leirbålskappa? Vi gleder oss … Continue reading Felles avslutning på Agendasommeren. Bli med!

Leirlåt til alle!

Årets leirartist, Sigrid Nordby, reiser landet rundt for å underholde på små og store leirbål. Bildegalleri nederst i saken. Vær så god; landsleirfølelse til alle!Det var ingen lett beslutning for speiderstyret å ta da de måtte bestemme at vi ikke kunne samle 10 000 speidere på jorder i Askim. Til tross for at vi ikke … Continue reading Leirlåt til alle!

Bli med på digitalt åpningsleirbål!

YESS! ENDELIG LANDSLEIR! Vi sparker i gang leirsommeren med et felles digitalt åpningsleirbål! Hva er vel en landsleir uten åpningsleirbål? Vi sender leirbål fra leirstedet Kvernmoen i Aremark lørdag 26.juni, kl. 1930. Leirbålskappe blir kanskje litt varmt inne, men speiderskjerfet er det bare å hive på seg! Vi gleder oss! https://www.youtube.com/watch?v=jsXhIKpmgJY

Agniki roverlag er klare for nasjonal roverleir i sommer. Er du?

De fleste av roverne fra Agniki roverlag har gjort som et par hundre andre rover: De har meldt seg på Agendas roverleir til sommeren: Slagplan.På rover-rommet i et speiderhus i Molde sitter noen rovere fra Agniki roverlag og lurer på hva de kan gjøre av speideraktiviteter det kommende året. Roverlaget til Moldespeiderne har i overkant … Continue reading Agniki roverlag er klare for nasjonal roverleir i sommer. Er du?

Forhåndsoppgaven er ute: Lag et Fixzet!

Forhåndsoppgaven til Agenda er både praktisk og bærekraftig. Med reparasjonssettet Fixzet er patruljen klar til å fikse små og store utfordringer. I hele vinter har Agendas programetat jobbet på spreng med å lage gode aktiviteter til landsleiren i sommer. Nå har den første forhåndsoppgaven klar! Alltid beredt med Fixzet! En speider er alltid beredt. Hvis … Continue reading Forhåndsoppgaven er ute: Lag et Fixzet!

Påmeldte leirarrangører

NYHET! I dette kartet kan du se når og hvor det skal være Agenda-leir sommeren 2021. Kartet oppdateres fortløpende etter hvert som påmeldingene strømmer inn. Her er listen over alle som har meldt seg som arrangør av Agenda-leir. Hønefoss SpeidergruppeNes-Årnes SpeidergruppeFredrikstad Krets1. Heistad speidergruppeRandaberg Speidergruppe / VesterlenKragerø speidergruppeHordalandTrøndelag1. tyristrand speidergruppeBorg SpeidergruppeNedre Eiker FA, Vestmarka krets5. … Continue reading Påmeldte leirarrangører