Nyheter

Leirlåt til alle!

Årets leirartist, Sigrid Nordby, reiser landet rundt for å underholde på små og store leirbål. Bildegalleri nederst i saken. Vær så god; landsleirfølelse til alle!Det var ingen lett beslutning for speiderstyret å ta da de måtte bestemme at vi ikke kunne samle 10 000 speidere på jorder i Askim. Til tross for at vi ikke … Continue reading Leirlåt til alle!

Bli med på digitalt åpningsleirbål!

YESS! ENDELIG LANDSLEIR! Vi sparker i gang leirsommeren med et felles digitalt åpningsleirbål! Hva er vel en landsleir uten åpningsleirbål? Vi sender leirbål fra leirstedet Kvernmoen i Aremark lørdag 26.juni, kl. 1930. Leirbålskappe blir kanskje litt varmt inne, men speiderskjerfet er det bare å hive på seg! Vi gleder oss! https://www.youtube.com/watch?v=jsXhIKpmgJY

Agniki roverlag er klare for nasjonal roverleir i sommer. Er du?

De fleste av roverne fra Agniki roverlag har gjort som et par hundre andre rover: De har meldt seg på Agendas roverleir til sommeren: Slagplan.På rover-rommet i et speiderhus i Molde sitter noen rovere fra Agniki roverlag og lurer på hva de kan gjøre av speideraktiviteter det kommende året. Roverlaget til Moldespeiderne har i overkant … Continue reading Agniki roverlag er klare for nasjonal roverleir i sommer. Er du?

Forhåndsoppgaven er ute: Lag et Fixzet!

Forhåndsoppgaven til Agenda er både praktisk og bærekraftig. Med reparasjonssettet Fixzet er patruljen klar til å fikse små og store utfordringer. I hele vinter har Agendas programetat jobbet på spreng med å lage gode aktiviteter til landsleiren i sommer. Nå har den første forhåndsoppgaven klar! Alltid beredt med Fixzet! En speider er alltid beredt. Hvis … Continue reading Forhåndsoppgaven er ute: Lag et Fixzet!

Påmeldte leirarrangører

NYHET! I dette kartet kan du se når og hvor det skal være Agenda-leir sommeren 2021. Kartet oppdateres fortløpende etter hvert som påmeldingene strømmer inn. Her er listen over alle som har meldt seg som arrangør av Agenda-leir. Hønefoss SpeidergruppeNes-Årnes SpeidergruppeFredrikstad Krets1. Heistad speidergruppeRandaberg Speidergruppe / VesterlenKragerø speidergruppeHordalandTrøndelag1. tyristrand speidergruppeBorg SpeidergruppeNedre Eiker FA, Vestmarka krets5. … Continue reading Påmeldte leirarrangører

– Nesten en selvfølge å være med på Agenda-leiren.

«Korona-usikkerhet» ga mange avlyste leire i år. Hønefoss speidergruppe er mer klar enn noen gang for landsleir i 2021. Allerede er det registrert 40 underleirarrangører. En av dem er Hønefoss speidergruppe. – Jeg gleder meg masse til alle de gode oppleggende som kommer til å komme. Det at vi faktisk får en landsleir neste år … Continue reading – Nesten en selvfølge å være med på Agenda-leiren.