Gjennom hele leirsommeren blir det en rekke konkurranser du kan bryne deg på, og bli med i trekningen av flotte premier.

Alt du trenger å gjøre i konkurransene er enten å legge ut bilder eller video på Instagram med emneknaggen #landsleir2021 eller sende oss bildet eller videoen din til sommer@speiding.no.

NB: Tar du bilde av speiderne? Husk at du må samtykke til å dele bildet av dem på når du sender det inn til oss. Bildet kan bli brukt i eksterne kanaler som agenda2021.no, eller i en av Norges Speiderforbunds eller Agendas kontoer på Facebook, YouTube, TikTok eller Instagram.

På denne sidene finner du alle konkurransene gjennom sommeren:

Ukens bilde og video:

Send oss ditt bilde eller video fra leirsommeren!

Send oss dine bilder og videoer hver dag på leir. Så deler vi de videre med resten av speidernorge på YouTube og andre sosiale meider.

Ukens vinner stikker av med flotte premier – hver eneste uke – hele sommeren!

Send bidraget ditt til sommer@speiding.no eller legg det ut på Instagram med emneknaggen #landsleir2021 og merk det med dagens bilde eller dagens video for å være med i konkurransen.

Byggverkskonkurransen:

Alle pioneringsbyggverk kan delta i kategoriene:

  • Portal
  • Leirdrift
  • Lek & moro

Det er rajer og surringer som gjelder og arbeidet utføres i hovedsak av speidere i troppsalder. Det blir premier og delkonkurranser gjennom sommeren. Husk sikkerheten! Et høyt byggverk er ikke mer imponerende enn et kreativt byggverk.

Sender du oss bidraget på epost? Husk å merk emnefeltet med byggverkskonkurransen og hvilken kategori dere deltar i. Skriv gjerne litt om patruljen eller gruppen som har laget konkurransen, og tar du bilde av et byggverk med speidere i eller foran, husk å få med navn og alder på alle speiderne.

Send bidraget ditt til sommer@speiding.no eller publiser det på Instagram med #landsleir2021 og skriv litt om hvilken konkurranse og kategori du deltar i.

Minecraft-konkurranse

Har speiderlederen din husket å melde gruppen din på årets Minecraft-landsleir?

Før avslutningsleirbålet 14. august kårer vi to vinnere – en for beste leirområde og den andre vinneren for beste portal.

Da kan speiderlederen din ta bildet av gruppas bidrag og sende det til minecraft@agenda2021.no innen 10. august. Merk tydelig hvem bidraget kommer fra og husk at det bare er mulig å sende inn ett bidrag per gruppe.

Les mer om årets landsleir på Minecraft her!

Leirsang-konkurranse

Spiller du du, patruljen din eller roverlaget ditt en versjon av leirlåta dere er fornøyd med? Eller lager dere en egen tolkning av låten?

Send oss en, tre eller ti ulike versjoner på sommer@speiding.no gjennom hele sommeren. Kanskje blir det også med i en av våre YouTube-videoer gjennom sommeren?

Vinneren kåres på avslutningsleirbålet 14. august med en spennende premie!

Flere konkurranse kommer!

Flere spennende konkurranser kommer fortløpende før leirsommerstart 18. juni.