Agenda 2021 trenger mange helter i staben for å lage en best mulig leirsommer. På denne siden vil de ulike etatene legge ut utlysninger til ulike roller man har behov for å fylle.

Har du lyst til å bidra på leirsommeren, men finner ikke en utlysning som passer? Skriv noen setninger om deg selv, og send de til martine.firing@gmail.com.

Roverleiren søker:
Programsjef! 

Roverleiren trenger en Programsjef som leder gruppen som skal utarbeidet programmet for roverne under leiren. Selv om det er veldig fint å bare være på leir, er det viktig å fylle noen timer med engasjerende og fin aktivitet for roverne som deltar. Da gjelder det å utfordre kreativiteten sin og legge opp til gode speideraktiviteter. Skriv noen setninger om deg selv og send de til Karoline Omberg Often her!

Roverleiren søker:
Forsyningssjef!

Forsyningssjefen på roverleir har ansvaret for at matordningen. Synes man det er spennende å finne ut av hvordan man skal få til et godt fungerende matsystem, og løse logistiske oppgaver er dette noe å bryne seg på. Skriv noen setninger om deg selv og send de til Karoline Omberg Often her!

Roverleiren søker:
Teknisk sjef!

Teknisk sjef på roverleir har sammen med etaten sin ansvaret for praktiske løsninger rundt leirområdet og dets infrastruktur. Da får man muligheten til å lede en gruppe med praktisk anlagte speidere og legge en plan for hvordan vi skal få et så bra leirområde som mulig. Skriv noen setninger om deg selv og send de til Karoline Omberg Often her!

Roverleiren søker: Kommunikasjonssjef! 

Kommunikasjonssjefen på roverleir har ansvar for det som handler om promotering, sosiale medie og dokumentering før og under leiren. Synes man kommunikasjon er spennende eller liker å spre det glade roverbudskap kan man få arbeidet med dette. Skriv noen setninger om deg selv og send de til Karoline Omberg Often her!


Roverleiren søker: Økonominsvarlig! 

Økonomiansvarlig for roverleiren har det overordnede ansvaret for å holde resten av leiren i ørene når det kommer til pengebruk.Skriv noen setninger om deg selv og send de til Karoline Omberg Often her!

Roverleiren søker: Haikekoordinator! 

Haikekoordinator på roverleiren leder arbeidet med å legge opp ruter for roverne som skal på haik i løpet av leiren. Da gjelder det å utforske området rundt leiren og legge opp til at rovere kan få kose seg og utfordres på haik. Skriv noen setninger om deg selv og send de til Karoline Omberg Often her!

Programetaten søker:
Leder haik

Brenner du for speidere på tur? Nå er vi på jakt etter en haikekoordinator som kan lede arbeidet med haik til sommeren. Det er allerede gjort mye godt arbeid med et solid haikeprogram det skal bygges videre på – det er blant annet aktiviteter som gjør haiken til mer enn bare en tur i skogen – skreddersydd for å skape god utvikling og fantastiske opplevelser for speiderne. Målet er at gruppene under leirsommeren ender opp med et sett aktiviteter patruljene kan gjennomføre uansett om det er på ene fjelltopp, i skogen eller på vannet. Skriv noen linjer om deg selv og send det til Tuva Moholdt her!

Programetaten søker:
Leder speiderprogram

Ønsker du å være med å utforme aktivitetsøkter til leirsommeren Agenda2021? Nå er vi på jakt etter deg som ønsker å skape aktivitetsøkter for speiderne som kan integreres i leirprogrammet til alle Agenda2021-leirene rundt om i hele landet. Tanken er at aktivitetene skal utformes slik at hver leir skal kunne plukke minst to økter til en Agenda2021-temadag. Øktene skal bygge opp om de tre oppdragene: engasjere, motivere og oppdage, samt knyttes til speiderprogrammet og bærekraftsmålene. Vi skal ikke gjennomføre aktivitetene, men levere dem med en instruks og utstyrsliste slik at det er lett for lederne på de ulike leirene å forstå og arrangere aktiviteten. Ønsker du å være med på å utforme programmet? Vi er på jakt etter både en leder og etatsmedlemmer. Skriv noen linjer om deg selv og send det til Tuva Moholdt her!

Programetaten søker:
Leder matprogram

Uten mat og drikke duger helten ikke. Hva er vel viktigere enn at speiderne får i seg god og variert mat på leir. Agenda2021 ønsker å kunne hjelpe gruppene med en god, variert og bærekraftig ukesmeny og lage en matkalkulator som gjør det enkelt for alle Agenda2021-leirene å beregne hvor mye mat de trenger til hele leiruken ut ifra hvor mange speidere som deltar på leir. Menyen er nesten på plass så mesteparten av arbeidet ligger i beregningen av mat og å avslutte menyen fra forrige leirkomite. Skriv noen linjer om deg selv og send det til Tuva Moholdt her!

Kommunikasjonsetaten søker:
Kommunikasjonsspeidere

Kommunikasjonsetaten er ansvarlig for å markedsføre Agenda 2021 og bidra med å skape en fantastisk leirsommer. Nå søker kommunikasjonsetaten kommunikasjons- eller markedsføringshoder som vil være med på satsningen. Er du god til en eller flere av disse tingene: Tekst, foto, video eller sosiale medier? Og vil jobbe for at leirsommeren Agenda 2021 blir så bra som mulig? Skriv noen setninger om deg selv, og send til Daniel Gauslaa.