Agenda 2021 trenger mange helter i staben for å lage en best mulig leirsommer. På denne siden vil de ulike etatene legge ut utlysninger til ulike roller man har behov for å fylle.

Har du lyst til å bidra på leirsommeren, men finner ikke en utlysning som passer? Skriv noen setninger om deg selv, og send de til martine@agenda2021.no.

Kommunikasjonsetaten søker:
Kommunikasjonsspeidere

Kommunikasjonsetaten er ansvarlig for å markedsføre Agenda 2021 og bidra med å skape en fantastisk leirsommer. Nå søker kommunikasjonsetaten kommunikasjons- eller markedsføringshoder som vil være med på satsningen. Er du god til en eller flere av disse tingene: Tekst, foto, video eller sosiale medier? Og vil jobbe for at leirsommeren Agenda 2021 blir så bra som mulig? Ta kontakt med leder for kommunikasjonsetaten, Lars Evensen Volden her!

BESATT: Roverleiren søker:
HMS/SANITET 

For å lage en sikker og trygg roverleir trenger vi engasjerte folk som liv være med i Beredskapsgruppa. Arbeidsoppgavene er varierte, og kommer til å inkludere blant annet førstehjelp, sanitet og smittevern. Vi ser både etter deg med erfaring med beredskap og smittevern fra tidligere arrangementer, samt deg som er kreativ og løsningsorientert, og synes dette høres spennende ut! Er du er interessert i å gjøre en viktig og spennende jobb? Ta kontakt med etatsleder Anna Kleven Moser her!

BESATT: Roverleiren søker:
TEKNISK

Hey! We want YOU to join the teknisk etat! Er du praktisk anlagt eller liker å planlegge ting. Vil du være med trivelige folk og skape den beste nasjonale roverleiren ever! Da er dette plassen for deg. Er du interessert?
Ta kontakt med etatsleder Viljar Øydvin her!

BESATT: Roverleiren søker:
KRO/KIOSK

Likte du å leke butikk da du var yngre? Er du vel bevandret innen utvalget av snacks og snop? Da søker vi DEG til kiosk og kro på roverlandsleiren. Prosjektgruppen ønsker temadager/kvelder med tilhørende pynt, musikk og mat i kroen. Kiosken skal være konkurransedyktig på pris og ha stort utvalg. Kroen skal være det beste hengestedet på roverleiren. Ingen skal dra hjem sulten! Er du interessert? Ta kontakt med etatsleder Katarina Myhre Jensen her!

Roverleiren søker:
Kommunikasjon – Leiravis

På roverleiren Slagplan ønsker vi å ha tidenes leiravis! Vi kommer til produsere mye artig innhold og bidra til å skape den skikkelig gode leirfølelsen. Er du glad i medieproduksjon og gira på å drifte leiravis en eller flere uker?
Ta kontakt med etatsleder David Kro Barlaup her!

BESATT: Roverleiren søker:
Program

Velkommen til programetaten på Agendas roverleir! Vi vil ha med deg som har et ønske om å forme et helt unikt roverprogram. På roverleiren i år er det kun fantasien og arbeidslysten din som setter grenser på hva vi kan få til. Har du mange ideer eller gode innspill til program vi vi gjerne ha deg med! Er du interessert? Ta kontakt med etatsleder Simen Nybro her!

BESATT: Roverleiren søker:
Forsyning

Vil du være med i etaten som styrer med maten til alle roverne på leir? Vi i forsyningsetaten jobber for at maten på Agendas roverleir blir så bra som mulig, og for at logistikken før, under og etter leir fungerer bra. Hvis du er interessert i mat, logistikk eller speiding bli med! Er du interessert?
Ta kontakt med etatsleder Jakob Ares Løve Rud her!

BESATT: Programetaten søker:
Leder speiderprogram

Ønsker du å være med å utforme aktivitetsøkter til leirsommeren Agenda2021? Nå er vi på jakt etter deg som ønsker å skape aktivitetsøkter for speiderne som kan integreres i leirprogrammet til alle Agenda2021-leirene rundt om i hele landet. Tanken er at aktivitetene skal utformes slik at hver leir skal kunne plukke minst to økter til en Agenda2021-temadag. Øktene skal bygge opp om de tre oppdragene: engasjere, motivere og oppdage, samt knyttes til speiderprogrammet og bærekraftsmålene. Vi skal ikke gjennomføre aktivitetene, men levere dem med en instruks og utstyrsliste slik at det er lett for lederne på de ulike leirene å forstå og arrangere aktiviteten. Ønsker du å være med på å utforme programmet? Vi er på jakt etter både en leder og etatsmedlemmer. Skriv noen linjer om deg selv og send det til Tuva Moholdt her!

BESATT: Programetaten søker:
Leder haik

Brenner du for speidere på tur? Nå er vi på jakt etter en haikekoordinator som kan lede arbeidet med haik til sommeren. Det er allerede gjort mye godt arbeid med et solid haikeprogram det skal bygges videre på – det er blant annet aktiviteter som gjør haiken til mer enn bare en tur i skogen – skreddersydd for å skape god utvikling og fantastiske opplevelser for speiderne. Målet er at gruppene under leirsommeren ender opp med et sett aktiviteter patruljene kan gjennomføre uansett om det er på ene fjelltopp, i skogen eller på vannet. Skriv noen linjer om deg selv og send det til Tuva Moholdt her!

BESATT: Programetaten søker:
Leder matprogram

Uten mat og drikke duger helten ikke. Hva er vel viktigere enn at speiderne får i seg god og variert mat på leir. Agenda2021 ønsker å kunne hjelpe gruppene med en god, variert og bærekraftig ukesmeny og lage en matkalkulator som gjør det enkelt for alle Agenda2021-leirene å beregne hvor mye mat de trenger til hele leiruken ut ifra hvor mange speidere som deltar på leir. Menyen er nesten på plass så mesteparten av arbeidet ligger i beregningen av mat og å avslutte menyen fra forrige leirkomite. Skriv noen linjer om deg selv og send det til Tuva Moholdt her!