Årets leirartist, Sigrid Nordby, reiser landet rundt for å underholde på små og store leirbål. Bildegalleri nederst i saken.

Vær så god; landsleirfølelse til alle!
Det var ingen lett beslutning for speiderstyret å ta da de måtte bestemme at vi ikke kunne samle 10 000 speidere på jorder i Askim. Til tross for at vi ikke kan samles har leirstaben gjort mye for å spre landsleirfølelsen fra sør til nord og fra øst til vest. Her er vår nydelige Sigrid en viktig nøkkel. Felles leirlåt er viktig for å skape landsleirfølelse i hele landet! Vi er superfornøyde med Sigrids superfine leirlåt, «fordi vi bryr oss».

Sigrid har vært på leirer med kanskje bare 10 speidere, og på leirer med opp mot 200 speidere. Det er viktig for oss at flest mulig leire får besøk av leirartisten, uavhengig av størrelsen.

Fått den på hjernen!
Om du ikke har sangen på hjernen enda, er det på tide å høre på den et par ganger til! Du finner sangen på Spotify og Soundcloud.
Spiller du gitar? Her finner du besifring, sangtekst og lenker til leirlåta.

Vi vil høre!
Lager noen i patruljen eller troppen en versjon av leirlåta dere er skikkelig fornøyde med? Vi vil veldig gjerne høre den! Send den til oss på sommer@speiding.no. Vi kårer en vinner på avslutningsleirbålet, 14.august. Det vanker spennende premier til vinneren!


Har du forresten sjekket ut YouTube-kanalen vår? Sigrid synger leirlåta hos Sunnmøre krets!

Bildegalleri: