Fra 11. juli er det full aktivitet på Tredalen speidersenter på idylliske Hvaler! Det er nemlig roverleir!! Leiren vil foregå i 3 uker med rovere fra hele landet. 

Roverne er delt opp i grupper fra 6-8 personer. Disse lagene lager blant annet mat og spiser sammen for at deltakerne skal bli minst mulig blanda. Det er satt et maks antall på 200 stykker hver uke på leir for at smittevernet skal bli godt nok ivaretatt. 

FNs bærekraftsmål vil legge grunnlaget for forskjellige spennende aktiviteter. Dette vil så langt det er mulig også knyttes opp mot roverlandsleiren. Det skal også være fokus på hvordan man opprettholder det gode rover- og speiderarbeidet i NSF. 

Leiren skal inneholde alt fra leirbål, til nye ESCAPE ROOM hos Evasion i Fredrikstad, til haik, til vannaktiviteter! Dette kommer til å bli helt rått!

Hva er vel en roverleir uten kro? Årets kro heter, KROken, og vil ha spennende temakvelder.

Vi er sikre på at dette blir en opplevelsesrik uke med mye sprell for roverne våre og gleder oss til å følge dem på Instagram. Følg @roverleiragenda2021 for masse fine bilder og gøy innhold fra leiren!

Les her for mer info: https://agenda2021.no/roverleir/

Foto: Kristian Strøm