Noe av det morsomste med å være speider er å dra på leir hver sommer. Hvert fjerde år pleier mange av speiderne i Norges speiderforbund å samles på en stor landsleir, sammen med opptil 10 000 andre speidere fra inn- og utland. 

Neste år er det duket for landsleir, men på grunn av den usikre situasjonen må vi arrangere landsleir på en helt annen måte. Derfor blir landsleiren Agenda verdens største og lengste landsleir! Istedenfor at alle deltakerne samles på ett område blir det mange underleire rundt omkring i hele Norge. 

Det blir masse bra leirinnhold, som på en stor landsleir! På leir er det ofte haik, det blir spennende aktiviteter og leirunderholdning som du også kan se på digitalt. Landsleiren får som alltid egen leirlåt og leirartist som vi gleder oss til å vise deg senere. 

Landsleiren neste år heter Agenda 2021. Agenda 2021 ønsker å fokusere på bærekraft og samfunnsansvar, for å bevisstgjøre speidere og rovere på hvilken påvirkningskraft de har og hva de kan utrette. Fordi vi bryr oss!

Bli med på sommerens store leiropplevelse, du vil garantert få eventyr, nye venner og minner for livet!

Velkommen til Agenda 2021!